Genvägen till alla Sveriges böcker

Vi gör den enklare att sälja böcker, i butik och på nätet. Hos oss kan du hitta och beställa böcker från alla svenska förlag och en hel del utländska.

Hitta alla böcker hos oss

I Bokinfo hittar du alla böcker från svenska förlag, stora och små. Vi har även utländska titlar.

 

Du söker och beställer via vår webbsida eller ditt eget kassasystem. Du kan också hämta vår bokinformation till din webbshop från oss.

 

Böckerna presenteras med omslagsbilder, beskrivande texter, ämnesklassificering med mera. Du ser snabbt om boken finns i lager, vad den kostar och vem som säljer den. Förlagen uppdaterar varje dag - så informationen är alltid rykande färsk.

 

Vi på Bokinfo ser till att alla svenska titlar är rätt upplagda. Vi rättar fel och lägger till ämnesklassificering så att det går lätt att hitta rätt bok. 

 

Beställ smidigt från alla distributörer

Det är enkelt att beställa via Bokinfo. Du lägger alla böcker i en och samma kundvagn, oavsett förlag. När du har skickat beställningen delar vi upp den och förmedlar den vidare till rätt distributör. Distributören i sin tur skickar böckerna och sin faktura till dig, så fort de kan. 

 

Viktigt innan du ansluter dig

Innan du ansluter dig och börjar beställa via oss, behöver du kontakta distributörerna och förlagen nedan för att få information om deras villkor för nya kunder.

  • Förlagssystem
  • Norstedts Förlagsgrupp
  • Bonnierförlagen
  • Stardist
  • Studentlitteratur
  • Publit

Om du ska starta en nätbokhandel

Via oss kan du fylla på din nätbokhandel med uppdaterad och innehållsrik information om alla böcker. Du kan självklart också skicka dina beställningar via oss.

 

Innan du ansluter dig behöver några saker vara på plats på din sida: 

  • Du behöver ha avtal med de stora distributörerna ovan för att få handla av dem till F-pris.
  • Du behöver ha en logistiklösning klar för hur du ska leverera böckerna till dina kunder och fakturera dem.
  • Om du planerar att ha ett stort antal titlar i webbshopen behöver du sätta dig in XML-formatet ONIX för att kunna integrera mot Bokinfo.

Vilka böcker hittar du hos oss?

Vi är heltäckande på fysiska böcker från svenska förlag. Vi har även läromedel och utländska titlar från Förlagssystems bokimport, Nordiska bokgrossisten, Stardist bokimport, Langoon och Interbook.

 

E-böcker och digitala ljudböcker finns bland annat från Bonnierförlagen, Norstedts förlagsgrupp, Natur och Kultur, Piratförlaget och Opal. Antalet digitala titlar växer ständigt.

 

Undrar du något? 

Hör av dig till info@bokinfo.se så hjälper vi till. 

Välkommen att ansluta din butik!

Har du öppnat en ny bokhandel? Eller har du redan en och önskar att du kunde beställa alla böcker på ett ställe? 

 

Hör av dig till info@bokinfo.se så hjälper vi dig komma igång.

 

 

Abonnemang och priser

Läs om våra abonnemang och vad de kostar. 

Prislista återförsäljare